Financieel Management

Een belangrijk onderdeel van financieel management is het opzetten van een gedegen administratief platform. Een basis die op maat gemaakt wordt voor u en/of uw onderneming en die onontbeerlijk is voor een verantwoorde zakelijke besluitvorming.
Gedegen professionele ondersteuning bij de zakelijke besluitvorming is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Coaching

Het zwaartepunt van de coaching ligt bij het inbrengen van financiële kennis en leervermogen binnen de onderneming, waarmee de afhankelijkheid van externe partijen sterk wordt verminderd. Door middel van coaching en opleiding wordt de kwaliteit van de administratie op het gewenste niveau gebracht. Hiervoor is een opleidingsprogramma opgesteld wat in nauwe samenwerking met De Jong Belastingadviseurs binnen uw eigen onderneming kan worden toegepast .

Jaarrekening

Uw  jaarrekening…? Na zoveel kennis van uw zaak, mag dat dan geen problemen voor ons opleveren.

Fiscaal

Als logisch vervolg op het samenstellen van de jaarrekening worden de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting door De Jong Belastingadviseurs verzorgd. Tevens zijn de medewerkers van De Jong Belastingadviseurs deskundige gesprekspartners als het gaat om diverse belastingvraagstukken, zoals bijvoorbeeld de keuze van een ondernemingsvorm, bedrijfsbeëindiging, bedrijfsverplaatsing, belastingaangiften, onderhandelingen met de belastingdienst en fiscale controles.

Wat doen we concreet voor u?

Wij:
•    controleren uw financiële administratie;
•    doen uw boekhouding en salarisadministratie;
•    stellen uw jaarrekening samen;
•    verzorgen uw fiscale en financiële adviezen;
•    brengen uw privé vermogensopstelling en bestedingsoverzicht in kaart;
•    regelen uw fiscale aangiften, zoals loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting;
•    geven een kijkje in uw complete financiële planning (zoals pensioenmogelijkheden,  situatie bij overlijden of arbeidsongeschiktheid);
•    houden u op de hoogte van alle voor u interessante financiële en fiscale ontwikkelingen.