Wie zijn wij?

Even voorstellen.

De Jong Belastingadviseurs is een modern en dynamisch belastingadvies- en administratiekantoor en wij werken (nagenoeg) uitsluitend voor (para) medici zoals huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten en dat al meer dan 25 jaar. We spreken dus uw taal, kennen uw wereld en zien oplossingen voordat er problemen zijn. Het kantoor werkt vanuit Nijmegen. De Jong Belastingadviseurs werkt met korte lijnen en is mede daardoor in staat slagvaardig te handelen. De cultuur van het kantoor is open, direct en gebaseerd op goede persoonlijke relaties.

Voor ons bent u geen anonieme opdrachtgever die helpt onze targets binnen te halen, maar een klant die wij één op één begeleiden. In wie we tijd en energie steken. Voor wie we ieder moment van de week bereikbaar en beschikbaar zijn. Met wie we graag de diepte ingaan als het nodig is. En aan wie we op een begrijpelijke manier financiële en fiscale mogelijkheden uitleggen. Klantgericht werken en denken staat centraal in onze dienstverlening.

Gemak…

“Als ( para) medicus maakt u veel uren. Uw kostbare vrije tijd is heilig. En die vult u liever niet met het afhandelen van financiële en fiscale zaken. Daarom brengt u uw administratie of boekhouding geheel of gedeeltelijk onder bij een deskundige partij. Logisch: u wilt geen om kijken meer hebben naar uw administratieve rompslomp. Makkelijker kan niet”

Of écht gemakkelijk…

“Of wel? Want waarom wacht u maandenlang op uw jaarrekening als u binnen vier weken al een compleet overzicht kunt krijgen? Waarom doet u zaken met verschillende contactpersonen en niet met één gesprekspartner die uw situatie door en door kent en écht alles overziet? En waarom betaalt u nog steeds de hoofdprijs als u voor minder minimaal dezelfde diensten en service krijgt aangeboden? Waarom kiest u niet voor De Jong Belastingadviseurs? Dan maakt u het uzelf écht gemakkelijk”